LoRaWAN

LoRa (som står for Long Range) er en patentert trådløs kommunikasjonsteknologi som kombinerer ultra-lavt strømforbruk med en effektiv lang rekkevidde. Når dette settes opp i et netteverk kaller vi det for LoRaWAN nettverk.
Mens rekkevidde avhenger veldig av miljøet og mulige hindringer (LOS eller N-LOS), har LoRa vanligvis et område mellom 13 og 15 km, noe som betyr at en enkelt LoRa-gateway kan gi dekning for en hel by, og med et par til, en hel land...

Et nettverk basert på LoRa sender og mottar data trådløst i et frekvensområde (Europa 867-869MHz) som ikke er lisensiert. På samme måte som vi alle kan sette opp en trådløs ruter, kan alle sette opp en basestasjon for LoRa.
Enheter fra forskjellige fabrikater er kompatible med hverandre så lenge dem har samme frekvensområde.

Ingen bilde

Gateway

Gateway er fysisk enheten som står mellom LoRaWAN I/O moduler og standard TCP-IP nettverk og kan enklet sammenlignes med en WiFi ruter.
Data som sendes inn fra noder til Gateway kan automatisk sendes til en web tjenseste eller behandles internt.
Våre LoRaWAN Gateway-er kommer med Node-Red som gjør det enkelt å behandle data, samt data kan vises direkte fra Gatewayen gjenom en standard nettleser.

Ingen bilde

I/O moduler

LoRaWAN I/O moduler kan dirves månesvis kun på batteri, samt at de støtter lading fra solcelle og mulight for ekstern tilkobling av strømforsyning.
Vi leverer en rekke forskjellig I/O moduler med forskjellige inn og utganger, samt en modul med serieport som støtter Modbus-RTU. Med denne kan du få overført Modbus data over LoRaWAN nettverket.
I/O modulene finnes med eller uten GPS og med rekkeklemme tilkobling og med M12 konektorer.

Egenskaper
  • Privat LoRa og LoRaWAN valgbar
  • Lengre kommunikasjonsområde
  • Bedre gjennomtrenging gjennom betong og stål
  • Mindre interferens enn 2,4 GHz-spekteret
  • IP65-kabinett
  • Drevet av soloppladbart batteri eller 10 ~ 50VDC
  • GPS / Galileo / BeiDou / GLONASS-støtte

Eksterne antenner

Alle våre LoRaWAN produkter kan bruke ekstern antenne, men mange ganger er det nok å flytte orginal antenne litt unna der modulen står. Vi har antenne braketter som kan skus på vegg og en maondell som kan festes med magnet. Den er beregnet for orginal antenne med forlengelsekabel fra modul. Ingen bilde

Hvis ikke det er nok, så er det en kraftiger ekstern antenne også mulig. Det er viktig å tenke på hvor LoRaVAN modul og LoRa Gateway er plassert for å få best effekt av antennen.
Ta kontakt for å få bestilt noe som passer til ditt bruk. Ingen bilde


Vare- og besøksadresse

KGS Systemer as
Sykehusvegen 21
9019 Tromsø

Google maps

Postadresse

KGS Systemer as
Postboks 6400
Forskningsparken
9294 Tromsø

Kontakt oss

Telefon: 777 52 910
E-post: kgs@kgs.no
Org.nr: NO966783613MVA

KGS Logo

                                   

 ©Copyright 1986 - 2024 KGS Systemer as.



KGS Logo