Ruter og Bidge

industrielt Trådløs bridge og Rutere 5G / LTE / UMTS / GPRS

Allsidigheten til industrielle 5G, 4G-applikasjoner krever maskinvare som passer til formålet. Vi tilbyr et omfattende utvalg av rutere og gatewayer designet og bygget i EU med de riktige datahastighetene, de riktige grensesnittene og de robuste spesifikasjonene som kreves for industrielle applikasjoner.

Intelligens på innsiden

Grensen mellom en ruter og en innebygd datamaskin visker ut i mange applikasjoner i dag, og avhengig av prosessorkraften som kreves, er en intelligent ruter betydelig mer kostnadseffektiv enn en innebygd datamaskin. Nye datakrav for IIoT eller operasjonsoptimaliseringsinitiativer åpner også for nye spørsmål om hvor data blir kompilert, beriket og behandlet.

Med forhåndsbygde APIer i utvalgte applikasjonsplattformer og et åpent miljø som støtter apputvikling i Java, Python, C/C++, Node-Red, Docker, vil du finne mer fleksibilitet enn med noen annen ruter på markedet.
Du er også velkommen til å sjekke ut appbiblioteket vårt for tilgjengelige nedlastinger på apper som allerede er utviklet for å forbedre spesifikk ruterfunksjonalitet.
Hvilke App som støtter av ruteren er fordelt på hvilken platform den er bygget på.

RouterApp

Device Management Software

Våre smarte mobilrutere er bygget og optimalisert for kritiske infrastrukturapplikasjoner i de mest utfordrende og avsidesliggende stedene og miljøene. Den forenklede plug-and-play-designen med omfattende ekstern administrasjon gjør at du raskt kan konfigurere, distribuere og tilpasse installasjonen din fra hvor som helst over et IP-nettverk.

WebAccess/DMP R-SeeNet/DMP WebAccess/VPN

Vare- og besøksadresse

KGS Systemer as
Sykehusvegen 21
9019 Tromsø

Google maps

Postadresse

KGS Systemer as
Postboks 6400
Forskningsparken
9294 Tromsø

Kontakt oss

Telefon: 777 52 910
E-post: kgs@kgs.no
Org.nr: NO966783613MVA

KGS Logo

                                   

 ©Copyright 1986 - 2024 KGS Systemer as.



KGS Logo