ICR-4434 Nyhet

Kraftige 4G/5G-rutere med avanserte gateways funksjoner

ICR-4434 er en høyhastighets 4G-ruter og kraftig Edge Computing Gateway fokusert på det globale markedet. LTE-A Cat.12 verdensomspennende tilkobling med 3G-reserve og ekstra støtte for privat LTE er et ideelt valg for dataoverføring med høy etterspørsel i IoT/M2M-applikasjoner. På grunn av høyhastighets dataoverføring på opptil 600 Mbps (nedlasting) og opptil 150 Mbps (opplasting) er denne ruteren en ideell løsning for spesialiserte M2M-enheter og IIoT. Den fungerer også godt for trådløs tilkobling av trafikk- og sikkerhetskamerasystemer, individuelle datamaskiner, LAN-nettverk, industrielle systemer og ulike selvbetjeningsterminaler.

Egenskaper

Den nye ruterplattformen "v4" gir intelligens i nettverkskanten med en ekstremt kraftig Cortex A72 CPU på 1200 MHz, 4 GB eMMC-minne, 4 MB flash-minne og 1024 MB RAM. Fokuset på høy sikkerhet understreker bruk av TPM 2.0, og Tamper Button sikrer sikker bruk i kritiske infrastruktursystemer. ICR-4401 drives av IC-ROS Linux-operativsystemet som gir et bredt spekter av forbedrede nettverksfunksjoner. Et sikkert webgrensesnitt lar brukere konfigurere og administrere rutere fra eksterne steder.

Intelligens på innsiden med Ruter Apps for v4

Grensen mellom en ruter og en innebygd datamaskin visker ut i mange applikasjoner i dag, og avhengig av prosessorkraften som kreves, er en intelligent ruter betydelig mer kostnadseffektiv enn en innebygd datamaskin. Nye datakrav for IIoT eller operasjonsoptimaliseringsinitiativer åpner også for nye spørsmål om hvor data blir kompilert, beriket og behandlet.

Med forhåndsbygde APIer i utvalgte applikasjonsplattformer og et åpent miljø som støtter apputvikling i Java, Python, C/C++, Node-Red, Docker, vil du finne mer fleksibilitet enn med noen annen ruter på markedet.
Du er også velkommen til å sjekke ut appbiblioteket vårt for tilgjengelige nedlastinger på apper som allerede er utviklet for å forbedre spesifikk ruterfunksjonalitet.
Hvilke App som støtter av ruteren er fordelt på hvilken platform den er bygget på.

RouterApp

Device Management Software

Våre smarte mobilrutere er bygget og optimalisert for kritiske infrastrukturapplikasjoner i de mest utfordrende og avsidesliggende stedene og miljøene. Den forenklede plug-and-play-designen med omfattende ekstern administrasjon gjør at du raskt kan konfigurere, distribuere og tilpasse installasjonen din fra hvor som helst over et IP-nettverk.

WebAccess/DMP R-SeeNet/DMP WebAccess/VPN

Privat nett over 4G, 5G, LAN med ZeroTier

Det er mange som ønsker tilgang til utstyr eller sende data mellom 2 enheter som begg er tilkoblet 4g /5g, noe som ikke er rett fram siden men ikke får noen fast IP adresse over 4G / 5G.

Med å benytte tjenester som ZeroTier så kan man enkelt sette opp en heller flere opp i et virtuelt nettverk som alle kan prate sammen. ZeroTier linker klientene sammen over en kryptert forbindelse. Datatrafikk går direkte mellom klientene og ikke gjennomen server som med for eksempel VPN. ZeroTier kan i skrivende stund brukes gratis med opptil 25 klienter, og har mere avanserte funksjoner ved betalte løsninger.

På ICR-4000 serien kan du installere ZeroTier gjennom Docker

Produktvideo


Vare- og besøksadresse

KGS Systemer as
Sykehusvegen 21
9019 Tromsø

Google maps

Postadresse

KGS Systemer as
Postboks 6400
Forskningsparken
9294 Tromsø

Kontakt oss

Telefon: 777 52 910
E-post: kgs@kgs.no
Org.nr: NO966783613MVA

KGS Logo

                                   

 ©Copyright 1986 - 2024 KGS Systemer as.



KGS Logo