ICR-2031 Nyhet

Rimelig 4G ruter med 1 LAN

Industriell mobilruter ICR-2031 er designet for trådløs kommunikasjon i mobilnettverk som bruker tradisjonelle mobilteknologier. Hovedformålet med denne ruteren er dens bruk i kategori 4 (Cat.4)-tjenestene på det cellulære LTE-nettverket. Cat.4-klassifisert ICR-2031-ruter er i stand til å oppnå bedre typiske hastigheter i 4G-dekningsområder der nettverket er aktivert med 20 MHz sammenhengende spektrum. Den maksimale datahastigheten for nedlink for en (Cat.4) er omtrent 150 Mbps. Også i opplinken gir LTE (Cat. 4) en topp datahastighet på 50 Mbps. Ruteren er utstyrt med 1 konfigurerbare Ethernet-port

Egenskaper

  • LTE Cat.4 med 3G/2G reserve
  • 1× SIM
  • 1× Ethernet 10/100 Mbps
  • Bredt driftstemperaturområde
  • Vegg- og DIN-monteringsmuligheter
  • Linux-basert OS & SW-tilpasning
  • VRRP, PPPoE, Backup Routes, Static Routes, NAT, OpenVPN, Ipsec, WireGuard, GRE, L2TP, PPTP, DynDNS, FTP, FTP, HTTP, NTP, PAM, SNMP, SMTP, SMS, SSH, Syslog, Telnet.
  • Støtter utvidet funkjsjonalitet med Ruter Apps og egenutviklet app.

Device Management Software

Våre smarte mobilrutere er bygget og optimalisert for kritiske infrastrukturapplikasjoner i de mest utfordrende og avsidesliggende stedene og miljøene. Den forenklede plug-and-play-designen med omfattende ekstern administrasjon gjør at du raskt kan konfigurere, distribuere og tilpasse installasjonen din fra hvor som helst over et IP-nettverk.

WebAccess/DMP R-SeeNet/DMP WebAccess/VPN

Intelligens på innsiden med Ruter Apps for v2i

Grensen mellom en ruter og en innebygd datamaskin visker ut i mange applikasjoner i dag, og avhengig av prosessorkraften som kreves, er en intelligent ruter betydelig mer kostnadseffektiv enn en innebygd datamaskin. Nye datakrav for IIoT eller operasjonsoptimaliseringsinitiativer åpner også for nye spørsmål om hvor data blir kompilert, beriket og behandlet.

Med forhåndsbygde APIer i utvalgte applikasjonsplattformer og et åpent miljø som støtter apputvikling i Java, Python, C/C++, Node-Red, Docker, vil du finne mer fleksibilitet enn med noen annen ruter på markedet.
Du er også velkommen til å sjekke ut appbiblioteket vårt for tilgjengelige nedlastinger på apper som allerede er utviklet for å forbedre spesifikk ruterfunksjonalitet.
Hvilke App som støtter av ruteren er fordelt på hvilken platform den er bygget på.

RouterApp

Vare- og besøksadresse

KGS Systemer as
Sykehusvegen 21
9019 Tromsø

Google maps

Postadresse

KGS Systemer as
Postboks 6400
Forskningsparken
9294 Tromsø

Kontakt oss

Telefon: 777 52 910
E-post: kgs@kgs.no
Org.nr: NO966783613MVA

KGS Logo

                                   

 ©Copyright 1986 - 2024 KGS Systemer as.



KGS Logo