Windows 10 IoT Enterprise LTSC (2021)

Industriversjoen av Windows 10 - LTSC (2021)

En av Windows 10s best bevarte hemmeligheter er LTSB-utgaven.
Den har alle oppdatering fram til versjon 21H2 av Windows 10
Dens største salgsargument er dets synlige enkelhet. Når du har installert, får du de vanlige sikkerhets- og pålitelighetsrettingene hver måned, og det er det.

Windows 10 Enterprise LTSB beregnes som industriversjonen/Embedded av Windows 10.
Denne versjonen har store fordeler i bruk i industrielle applikasjoner med tanke på stabilitet og driftssikkerhet.
I tillegg finnes det funksjoner for filbeskyttelse og "full lockdown" av brukergrensesnittet.

Vi anbefaler alle våre kunder å bruke Windows 10 Enterprise LTSB!

LTSB - Long Term Servicing Branch

Fordi LTSB-versjonen er konstruert for stabilitet, blir den oppdatert svært forskjellig fra andre versjoner av Windows 10.
Microsoft vil aldri publisere en funksjon-oppdatering som jubileumsoppdateringen eller november oppdateringen for Windows 10 LTSB.
Det er kun sikkerhet oppdateringer gjennom Windows Update, og det er det.

Windows Embedded Industry

Hibernate Once/Resume Many

Denne funksjonen tillater en rask omstart og returnerer til det samme dvalemodus bildet igjen og igjen. Hvis du vil gå tilbake til det samme bildet etter en rask omstart på enheten, er valget ditt HORM.

Unified Write Filter (UWF)

Du kan bruke funksjonen Unified Write Filter (UWF) for å forhindrer skriving til disk, Under oppstart vil systemet bli lastet opp til RAM, og all skriving vil skje til RAM. Du vil da være beskyttet for eventuelle endringer i OS og ved f.eks strømbrudd. Ved å kombinere UWF med SSD Disker øker du levetiden på SSD diskene betraktelig, samt at du får et system som er mer robust.
Du kan med dette filteret definere en liste over hvilken fil eller katalog som det skal være mulig å skrive til i gjennom filteret, alt som blir skrevet til vil bli beholdt etter en restart/strømbrudd. Denne funksjonen gjør dette filteret meget fleksibelt og samtidig gjør det mulig og ha en skrivebeskyttet SSD disk med en partisjon og samtidig logge skrive til database på samme diskent.

Keyboard Filter

Du kan bruke tastaturfilter for å undertrykke uønskede tastetrykk eller tastekombinasjoner.

Custum shell

Du kan bruke Shell Launcher til å erstatte standard Windows 10-shell med et tilpasset shell.
Du kan bruke et hvilket som helst program eller kjørbar som ditt eget shell, for eksempel et kommandovindu eller et tilpasset dedikert program.

Custom Logon

I Windows Enterprice 10 kan du undertrykke Windows 10-grensesnittelementer som relaterer seg til velkomstskjermbildet og nedleggingsskjermbildet. For eksempel kan du undertrykke alle elementene i Velkommen-skjermgrensesnittet, og gi et tilpasset brukergrensesnitt.
Du kan også undertrykke skjermbildet Blocked Shutdown Resolver (BSDR) og automatisk avslutte programmer mens OS venter på at applikasjonene skal lukkes før en avslutning.

Unbranded Boot

Du kan undertrykke Windows 10-elementer som vises når Windows starter eller gjenopptar og kan undertrykke krasjskjermen når windows møter en feil som den ikke kan gjenopprette fra.

LTBS inkluderer ikke Store, Cortana, og Andre Apps

Windows 10 Enterprice LTSB kommer ikke med Windows Store, Cortana. Det utelater også andre Microsoft-apper som Kalender, Kamera, Klokke, Mail, Money, Music, News, OneNote, Sports og Weather.
Du finner ikke noen av de nye Windows 10-appene installert, bortsett fra Innstillinger-appen.
Dette er gjort fordi dette er aplikasjoner som er under hyppig utvikling og vil komme med nye funksjoner framover. Microsoft Edge kan installeres og støttes.

Bilde mangler

Tekniske dokumenter


Vare- og besøksadresse

KGS Systemer as
Sykehusvegen 21
9019 Tromsø

Google maps

Postadresse

KGS Systemer as
Postboks 6400
Forskningsparken
9294 Tromsø

Kontakt oss

Telefon: 777 52 910
E-post: kgs@kgs.no
Org.nr: NO966783613MVA

KGS Logo

                                   

 ©Copyright 1986 - 2024 KGS Systemer as.



KGS Logo